Aquatech Event 2021 | Uitnodiging

Save the date: 3 & 4 november 2021 te Amsterdam.

Inschrijven

Via onderstaande formulieren kunt u inschrijven voor een bezoek aan Aquatech Amsterdam 2019 alsmede deelname aan 1 van de klantavonden.

Save the date: 3 & 4 november 2021

Beste relatie,

In november vindt de Aquatech in Amsterdam plaats. Deze editie voor het eerst sinds 35 jaar, zonder deelname van United Pipeline Products. Dit jaar voelden wij ons om verschillende redenen minder thuis bij de beurs, en zijn wij deze editie niet meer aanwezig op Aquatech. Dit besluit hebben wij met pijn in ons hart genomen, omdat Aquatech altijd onze thuisbeurs was.

Maar…niet getreurd! Het leukste onderdeel houden we gewoon in stand! Dus ook dit jaar organiseren wij tijdens Aquatech een avondvullend programma voor onze vaste klanten, relaties, agenten én leveranciers. Daarvoor nodigen we jou graag uit! Noteer alvast in je agenda:

Save the date: woensdag 3 november 2021
Locatie: Amsterdam

Programma:
Natuurlijk hebben we (zoals jullie van ons gewend zijn) een keigaaf programma incl. diner & entertainment in elkaar gedraaid. Hierover binnenkort meer via de mail. Op donderdag 4 november is er de mogelijkheid om je in te schrijven op een bedrijfstour bij United Pipeline Products in Sint-Oedenrode. Je krijgt een rondleiding door het bedrijf en een lunch. Vervoer van en naar Amsterdam wordt natuurlijk ook door ons geregeld. Klinkt als een plan toch?

Wat we nu graag van jou willen weten is:

– Ben jij erbij op woensdag 3 november voor het diner incl. entertainment?
– Blijf je overnachten op onze kosten in Amsterdam? (reageer snel want vol=vol)?
– Maak je gebruik van de bedrijfstour op donderdag 4 november? (Vervoer & lunch wordt door UPP geregeld.)

Vul het formulier in en geef je voorkeuren aan. We ontvangen jouw aanmelding graag voor 1 juni 2021. Na de zomervakantie ontvang je meer informatie over het programma en de locatie.

We hopen je op 3 november 2021 weer te ontmoeten!

Voorkeur formulier: